Instagram viewer and editor

#quarterfinals

Instagram Photos and Videos
10 tags and 0 profile in descriptionTy you did us proud today! You went out there held your head up high and gave it your all! Got man of the match for one of your group games and your quarted final game you played so well it was nice seeing you play how you use to play for a change! Tears at the end and made me cry! But onto new things and new team! You make me so proud and i could watch you everyday play football! 💙⚽️ #endoftheseason #tournement #followyourdreams #brilliantplayer #soproudofyou #football #bournetournement #quarterfinals #weloveyousomuch #newteamnextseason
543 symbols
13 tags and 0 profile in descriptionEUBC Schoolboys and Schoolgirls European Boxing Championships (21/30 May, 2018, Albena-Bulgaria) Quarterfinals - Day 5 #eubc #aiba #boxing #instasport #schoolboys #schoolgirls #europeanchampionships2018 #albena #bulgaria #sport #match #fight #quarterfinals
256 symbols
13 tags and 0 profile in descriptionEUBC Schoolboys and Schoolgirls European Boxing Championships (21/30 May, 2018, Albena-Bulgaria) Quarterfinals - Day 5 #eubc #aiba #boxing #instasport #schoolboys #schoolgirls #europeanchampionships2018 #albena #bulgaria #sport #match #fight #quarterfinals
256 symbols
13 tags and 0 profile in descriptionEUBC Schoolboys and Schoolgirls European Boxing Championships (21/30 May, 2018, Albena-Bulgaria) Quarterfinals - Day 5 #eubc #aiba #boxing #instasport #schoolboys #schoolgirls #europeanchampionships2018 #albena #bulgaria #sport #match #fight #quarterfinals
256 symbols
5 tags and 3 profiles in descriptionWanna see me lose BIG TIME @decentrale vs @footboxg visit @belgianbeatboxsession on youtube! I’ll work on some new shit. I’ll be back 😊 #beatboxchampionship #beatbox #belgium #quarters #quarterfinals
199 symbols
13 tags and 0 profile in descriptionEUBC Schoolboys and Schoolgirls European Boxing Championships (21/30 May, 2018, Albena-Bulgaria) Quarterfinals - Day 5 #eubc #aiba #boxing #instasport #schoolboys #schoolgirls #europeanchampionships2018 #albena #bulgaria #sport #match #fight #quarterfinals
256 symbols
13 tags and 0 profile in descriptionEUBC Schoolboys and Schoolgirls European Boxing Championships (21/30 May, 2018, Albena-Bulgaria) Quarterfinals - Day 5 #eubc #aiba #boxing #instasport #schoolboys #schoolgirls #europeanchampionships2018 #albena #bulgaria #sport #match #fight #quarterfinals
256 symbols
5 tags and 0 profile in descriptionQuarter Finals..Now or never!💪 #Quarterfinals #Scarsenal #Dml #Vamooos #Scarsenal2018
85 symbols
2 tags and 0 profile in descriptionMr Gilani representing The Coaching Vault tennis Academy like a boss! He’s in the quarterfinals for the 4.5 level. He’s got a tough opponent next round but we are confident he will do great! #boss #quarterfinals
211 symbols
30 tags and 1 profile in descriptionThe winners of the quarter-finals of the Hamburg Bandcontest "@OXMOXhh ": Sascha Herchenbach & Band (Part 1) Thanks to everyone who made this experience and this evening possible for us. On 27/28 July we will reach the semi-finals and play in Maria's Ballroom in Harburg. Come over, cheer us on, keep your fingers crossed and vote for us!!! :-) #oxmox #hamburg #gruenerjaeger #oxmox2018 #oxmoxbandcontest #bandcontest #hamburgbandcontest #hamburgbandcontestoxmox #contest #band #international #brasilia #poland #turkey #germany #poprock #songwriter #fredmartin #ayseglass #saschaherchenbach #adolfostrufaldi #jankunstmann #holgerfritzsche #winner #quarterfinals #trumpet #keys #flute #keys #happy
696 symbols
20 tags and 2 profiles in descriptionTeam Chendira represented by our man @punithseesee , had a pretty good run this season reaching the quarterfinals and also receiving the fair play award of the tournament. Congratulations and cheers team Chendira. Here's us wishing you better luck for future years. Share your hockey stories with us and tag us on @woodsiderangers #woodsiderangers #hockey #fieldhockey #hockeystories #kodavahockeyfestival #hockeylove #kodavathing #hockeytales #kodagu #coorg #tournament #festival #kodava #championship #familyteam #kulletirahockeynamme #chendira #fairplay #fairplayaward #quarterfinals
589 symbols
5 tags and 6 profiles in descriptionPEPI_SPORT_AGENCY @kssrbije @kk_borac @kkdynamic_bg @darko_balaban 9pts,6reb @acatrica87 10pts,2as,1reb,1st #playoffs #quarterfinals #game3 #basketball #basketballagent @pepi_sport_agency
187 symbols
6 tags and 2 profiles in descriptionTHROUGH to @ncaatrackfield Quarterfinals in the TWO HUNDO for @wavy_rastafari ’s HONCHO YEAR!!! #TrackAndField #NCAAPrelims #Quarterfinals #200m #HonchYear #GoBuffs
163 symbols
5 tags and 1 profile in descriptionStill going strong!!!!!! @wavy_rastafari #TrackAndField #200m #Quarterfinals #NCAAPrelims #GoBuffs
98 symbols
6 tags and 1 profile in descriptionCurrent Dukes 2019 catcher @__zo__13 with a clutch 2-out knock to score former Dukes player Ben Hurst #BishopAmatBaseball #CIF #D1 #quarterfinals #WeAreDukes #EastonElite
170 symbols
21 tags and 0 profile in descriptionQuarter finals are up now! Go vote!! -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_- #staticnation #staticlife #static #jdm #nissan #honda #jdm #quarterfinals #dumped #lowered #lowlife #low #lowlife #slammed #camber #cambered #cambergang #scrape #scrapelife #rubbing #nofatchicks
274 symbols
4 tags and 0 profile in descriptionJunior lions advance to semi-finals with a 34-0 win over Sherwood today! #juniorfootball #quarterfinals #playoffs #lionsfootball
128 symbols
4 tags and 0 profile in descriptionOG IS ELIMINATED BY FNATIC! Langsung aja karena udah subuh mimin mau analisa game 3. OG kalah karena 2 faktor. 1. Hero. 2. Keputusan Player (Decision Making) Pick Omniknight jelaslah sangat salah dari OG. Kenapa? Karena skill ulti dari hero ini gak bakal terlalu ngefek sama draft dari Fnatic yang ngandalin Magic Damage. Lalu build item dari kedua Support dan Offlane for real? Dari ketiga pemain gak ada yang rush item Pipe of Insight? Blink Dagger Omniknight? For what? Untuk kabur-kaburan? GK GUNA! . "Jelas-jelas Hero dari Fnatic lebih kearah Magic Damage, bahkan Moprhling aja beli Ethereal Blade yang notabennya juga Magic." . Lalu last pick Spectre yang dilakukan oleh OG sebagai Hero Corenya seharusnya mereka sudah mempertimbankan untuk bermain hingga Late Game. Inget, Spectre lebih efektif ketika bermain di Late Game! . "Udah tau bakal main sampai Late Game, bukannya main aman, Corenya malah ditinggal-tinggal sendiri!" . Pada menit-menit krusial untuk farming (early dan midgame) kenapa Spectrenya ditinggal sendiri terus? Draft hero Fnatic aja udah keliatan mereka bakal main Combo. Hero-hero Fnatic bukan spesialis solo kill (kecuali Morphling). Makanya Death Prophet, Shadow Demon, Night Stalker dan Elder Titan selalu ngegroup saat nyari kill dan tidak pernah solo. Spectrenya sendiri juga menurut mimin terlalu "greedy" karena langsung ngerush Radiance. Kenapa enggk kejer Ring of Aquilla, Phase Boots, Yasha, BKB, terus baru item yang lainnya? Item-item ini bakal lebih berguna untuk tim selama early dan midgame. Karena draft dari OG ini jujur aja gak punya damage yang cukup besar jika dibandingkan dengan Fnatic pada early dan midgame. Berbeda dengan Fnatic yang punya Death Prophet yang memiliki Burst Damage dengan ultinya dan Morphling dengan "ability switchnya" dengan hanya mengejar level 6. Banyak yang bisa dibahas, cuma untuk sekarang mimin cuma mau bahas 2 hal itu saja. Kesalahan pick dan keputusan para pemain mulai dari item build hingga strategi laning penyebab dari kekalahan OG. So gimana menurut kalian genkz? . . . •Hasil swipe poster diatas. •Jadwal pertandingan akan diupload secepatnya. #DotaIndonesia #ESLOneBirmingham #Playoffs #Quarterfinals
2198 symbols
398 symbols
2 tags and 0 profile in descriptiononto the next one... 💫 #ncaatf #quarterfinals
45 symbols
5 tags and 0 profile in description#wegotthis #state #tennis #quarterfinals #goromans
50 symbols
4 tags and 0 profile in descriptionPAIN GAMING THE UNDERDOG IS REAL 😱 W33 dan koleganya berhasil mengeliminasi Mineski dari turnamen setelah berhasil mengalahkan mereka dalam 2 game cepat. Kedua game ini menurut mimin Mineski ke outdraft. Apalagi game ke-2, dimana gk ada "Pure Hero Hard Support" dari kubu Mineski. Padahal posisi itu menjadi salah satu yang terpenting dalam Team Fight. Karena posisi 5 harusnya diisi sama Hero yang memiliki banyak ability yang berguna dalam melakukan ganking ataupun war itu sendiri. Posisi yang gak terlalu mikirin item, yg penting ward dan sentry, tapi skillnya bakal berguna pas war. Inipulah pake acara ngepick Skywrath tapi gk ngepick hero combonya seperti Clockwork dan Void. . "Tapi kan min ada Naga Siren?" "Well ultinya doi kurang efektif buat dikomboin sama ultinya Skywrath Mage yang jarak AoE nya kecil. Ultinyapun juga gk bisa "ngelock" hero seperti hero-hero yang mimin sebutin diatas. Tipe skill Burst Damage yang dimiliki Sky lebih efektif ketika musuh ke lock. Lain cerita dengan ulti Lina dan Death Prophet misalnya." . Masih banyak yang bisa dibahas sebenarnya, cuma ya sudahlah~ Gimana menurut kalian genkz? . . . UPCOMING MATCH: •OG Redbull vs Fnatic - BO3. . . . •Hasil dan Bracket swipe poster diatas. •Jadwal pertandingan cek post kami sebelumnya. #DotaIndonesia #ESLOneBirmingham #Playoffs #Quarterfinals
1336 symbols
5 tags and 0 profile in description20180520 #インハイ予選 #大阪予選 #quarterfinals #履正社 #高校サッカー やっぱり最後は平野監督🤝
64 symbols
55 symbols
3 tags and 0 profile in descriptionDominic Thiem beats Guillermo Garcia Lopez 6/7 7/6 6/4 #Atp250 #Lyon #QuarterFinals
83 symbols
3 tags and 0 profile in descriptionKisten Flipkens beats Kiki Bertens 5/7 6/3 7/6 #Wta #Nurnberg #QuarterFinals
76 symbols
3 tags and 0 profile in descriptionAlison Riske beats Sorana Cirstea 2/6 7/5 1/0 Ret #Wta #Nurnberg #QuarterFinals
79 symbols
10 tags and 0 profile in descriptionHere we go!!!! Quarter finals today! Lets go make em cry on their own field!!!! #Pendleton #Dub #dominate #win #softball #MakeEmCry #togetherwecan #ringchasin #quarterfinals #Top8
179 symbols
16 tags and 5 profiles in description24.05.2018 Semoga malam ini juga sumbang point ya Jo ! 🙏🇮🇩❤💃 #Repost @sportsfix_tv (@get_repost ) ・・・ Wawancara kemenangan Jojo 21-15,11-21,21-13 atasi Lee Zii Jia di perempat final. . "WE WANT TO WIN!!!" 💪 "KIta juga salah satu negara yang diunggulkan, jadi kita masih bisa bermain dengan baik," ujar Jojo. . Semoga berjaya di partai final tim Thomas #indonesia dalam pertemuan tim kuat Tiongkok pada jam 6petang. Ikuti siaran langsung atau livestreaming terlancar di situs web http://indonesia.sportsfix.tv . #badminton #indonesia #malaysia #jonatan #jojo #bangkok #bulutangkis #semifinal #quarterfinals #tuc2018 #matchday #live #sportsfix #ico @jonatanchristieofficial @jonatanchris @jonachivers_
698 symbols
99 symbols
15 tags and 2 profiles in description"Sangat-sangat senanglah bisa bawa indonesia ke semi final" "Kalau kita dipercayai buat main, kita siap, kita harus jaga kondisi, kita jaga stamina dan jaga fokus," ujar Fajar Alfian Keputusan QF : menang 21-18, 10-21, 21-9 . Keyakinan dan semangat ganda putra Alfian dan Ardianto sangat dikagumi. Mereka bukan saja fokus dalam perlawanan tapi bisa mengawal mental dan emosi dengan baik semasa menghadapi kesukaran di set kedua. Selamat berjuang malam ini 💪💪💪 . Semoga berjaya di partai final tim Thomas #indonesia dalam pertemuan tim kuat Tiongkok pada jam 6petang. Ikuti siaran langsung atau livestreaming terlancar di situs web http://indonesia.sportsfix.tv . #badminton #indonesia #malaysia #jonatan #jojo #bangkok #bulutangkis #semifinal #quarterfinals #tuc2018 #matchday #live #sportsfix #ico @th_natanayo @fajarrian_ofc
826 symbols
15 tags and 6 profiles in descriptionWawancara kemenangan Jojo 21-15,11-21,21-13 atasi Lee Zii Jia di perempat final. . "WE WANT TO WIN!!!" 💪 "KIta juga salah satu negara yang diunggulkan, jadi kita masih bisa bermain dengan baik," ujar Jojo. . Semoga berjaya di partai final tim Thomas #indonesia dalam pertemuan tim kuat Tiongkok pada jam 6petang. Ikuti siaran langsung atau livestreaming terlancar di situs web http://indonesia.sportsfix.tv . #badminton #indonesia #malaysia #jonatan #jojo #bangkok #bulutangkis #semifinal #quarterfinals #tuc2018 #matchday #live #sportsfix #ico @jonatanchristieofficial @jonatanchristie_fc @jonachivers_ @jonatanchristie_id @jonaddict.manado @th_natanayo
654 symbols
14 tags and 0 profile in descriptionTeam Thailand is on NOW at Impact Area, Muangthong, playing in their Semi-Finals against Team China. - #BWF , #Badminton , #Bangkok , #Competition , #Impact #Arena , #QuarterFinals , #Racket , #Sports , #Thailand , #Thomas #Uber , #Women , #Muangthong
240 symbols
9 tags and 0 profile in descriptionThe Quarter finals starts on Tuesday 😊 #universitycup #ACLCWINS #fighting #lol #leagueoflegends #quarterfinals #ggwp #garenaph #riotgames
138 symbols
9 tags and 0 profile in descriptionSee you in Quarter Finals on Tuesday 😊👍 #ACLCWINS #FIGHTING #universitycup #garenaph #lol #leagueoflegends #league_of_legends #quarterfinals #ggwp
146 symbols
16 tags and 0 profile in descriptionBusanan Ongbamrungphan of Thailand had quite a bit of pressure on her shoulder in last night match. It was a #win or #gohome for Team Thailand....But the reaction when you win is priceless. - #BWF , #Badminton , #Bangkok , #Competition , #Impact #Arena , #QuarterFinals , #Racket , #Sports , #Thailand , #Thomas #Uber , #Women , #Muangthong
329 symbols
14 tags and 0 profile in descriptionExpect Team Thailand to bring the heat in todays Semi-Finals at Impact Arena, Muangthong. - #BWF , #Badminton , #Bangkok , #Competition , #Impact #Arena , #QuarterFinals , #Racket , #Sports , #Thailand , #Thomas #Uber , #Women , #Muangthong
229 symbols
5 tags and 0 profile in description20180520 #インハイ予選 #大阪予選 #quarterfinals #関大北陽 #高校サッカー 円陣の向こうは六甲山⛰
64 symbols
14 tags and 0 profile in descriptionBusanan Ongbamrungphan of Thailand set the tone last night against Indonesia putting Thailand into the Semi-Finals. - #BWF , #Badminton , #Bangkok , #Competition , #Impact #Arena , #QuarterFinals , #Racket , #Sports , #Thailand , #Thomas #Uber , #Women , #Muangthong
255 symbols
53 symbols
14 tags and 0 profile in descriptionTeam Thailand will start the Semi-Finals at 12:00 Noon today at Impact Arena, Muangthong. - #BWF , #Badminton , #Bangkok , #Competition , #Impact #Arena , #QuarterFinals , #Racket , #Sports , #Thailand , #Thomas #Uber , #Women , #Muangthong
229 symbols
14 tags and 0 profile in descriptionRatchanok Intanon of Thailand came out swinging from start to finish putting Thailand ahead of Indonesia yesterday evening. Wishing her all the best today in todays Semi-Final!!! - #BWF , #Badminton , #Bangkok , #Competition , #Impact #Arena , #QuarterFinals , #Racket , #Sports , #Thailand , #Thomas #Uber , #Women , #Muangthong
318 symbols
5 tags and 0 profile in description#rankednumber1 #soccer #soccermom #siege #quarterfinals
55 symbols
3 tags and 0 profile in descriptionPost game celebration best game we played all year!!!! #quarterfinals #wearefamily #GVCtothefront
97 symbols
6 tags and 1 profile in description🔜 Play Off 🆚 @unicajabaloncesto #HayHambre #GoazenBaskonia #PlayOff #LigaEndesa #ACB #quarterfinals
100 symbols
3 tags and 2 profiles in descriptionMeet me at the ballpark.... #quarterfinals #softball #fvs2018 @fairportvsoftball @fairport_softball
99 symbols
3 tags and 0 profile in descriptionKaterina Siniakova beats Fanny Stollar 7/5 6/4 #Wta #Nurnberg #QuarterFinals
76 symbols
8 tags and 0 profile in descriptionEn route pour le championnat du monde de hockey 🏒🇫🇷#championship #worldcup #quarterfinals #hockey #france #Cherbourg #paris #accordhotelarena
141 symbols