Instagram viewer and editor

#internationalproduct

Instagram Photos and Videos
#Looklike👌 #mansfashion #womanfashion #internationalproduct #codavilable #easyreturns #buy fualthefashion.wooplr.com
from India
Advertisement
Bye kulit kusam 🤗 . Masih tercari2 produk yg selamat dan bebas bahan kimia? Jom cuba Botanical Effects Yang sememang nya 100% HALAL Tanpa bahan drpd haiwan Bahan2 berasaskan tumbuh tumbuhan . Selamat digunakan tanpa ragu Ada 3 jenis mengikut masalah kulit anda . 🌼Kulit Kering 🌼Kulit Normal 🌼Kulit Berminyak . Dapatkan FREE CONSULTATION dari perunding kecantikan 😘 Kalau nak FREE GIFT dari syaa , jom whatsapp cepat . Whatsapp www.wasap.my/0178776470 Syahira BC Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Advertisement
BABAI JERAGAT & KULIT KUSAM 👐 SAY HAI KULIT BERSINAR BAK KRISTAL 💎 . Set yang paling popular di Korea & antara best-seller skincare di Malaysia.. Dicipta khas untuk memberi manfaat kelembapan sepanjang hari & mencerah secara selamat 😍 . Kandungan MelaCEP Plus+ Luminous System👇 . 🌷Ekstrak Edelweiss ❤Menyasarkan melanin utk membantu mengurangkan tona tak sekata pada kulit . 🌷Ekstrak Algae ❤Membaiki penampilan keseluruhan kulit . 🌷Vegetable Amino Acids ❤Menambahbaik kecerahan kulit & mengurangkan kontras bintik hitam . Kebaikan MelaCEP Plus+ Luminous System 👇 💚Melembap & mencerahkan kulit 💚Melembut & melicinkan kulit 💚Memudarkan jeragat & bintik hitam 💚Menjadikan tona kulit lebih sekata 💚Menyerikan kulit yang kusam . Mencerah secara selamat! No peeling! No kimia! No putih 7 hari! Hehe..boleh whatsapp syaa nak tau ebih detail produk the best ni 😘 . Mary Kay Beauty Consultant Syahira 0178776470 . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Advertisement
Siapa pakai Deo? Semua pakai kan..tapi tau tak kandungan didalam deo tu bahaya yg boleh menyebabkan cancer? Plus...menghitamkan ketiak..😣 Mary Kay ada deo..tapi deo yg selamat dan tak berbahaya utk kulit.. Mary Kay Deo Body Spritzer . How it works? Kenapa boleh tak ada bau tengik? Kenapa ketiak tak hitam? Jom syaa explain 👇 . 💕Dalam bahan-bahan Body Spritzer ni ada terdapat innovative neutralizing complex yang memerangkap bau badan kita . Formula untuk menghasilkan bahan ini adalah gabungan daripada extract Blue Lotus and Passion flower yang kaya dengan antioxidant.Sebab tu la lepas pakai ni, badan kita still menghasilkan bau tapi bau yang keluar adalah bau yang dah dineutralizekan , jadi apa yg kita bau adalah bau lotus and bamboo 🙂 . 💕Seperti yang kite tau, deodorant memang menyebabkan ketiak hitam. Sebab, ada satu cecair yang keluar dari liang di bahagian bawah lengan kita bila bercampur dengan bahan aktif deodorant ,akan menyebabkan proses pengoksidaan. Itu lah yang menyebabkan ketiak hitam. Kecuali la anda pakai deodarant yang whitening sebab dia ada letak extract whitening sekali (iols pun pernah guna ni hihi). But pada dasarnya still hitam . Mary Kay body spritzer ni menggunakan bahan aktif yang terdiri dari extract tumbuhan yang kaya dengan antioxidant , maka proses penggelapan underarm tak akan berlaku... . Ramai yang tau pakai deodorant sebenarnye xberapa bagus untuk kulit tapi still kena pakai jugak kan..termasuk la syaa.. sebab tak ada choice. . Tapi bila dah ada choice, tak salah jugak kan nak tukar.Bukan badan orang lain pun, badan sendiri jugak...kan...kan...kan. 😊 . Whatsapp jom klau nak tau lebih detail 🌸 . www.wasap.my/0178776470 Syahira BC Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Tercari2 Masker yang boleh bawak tidur? Mary Kay ada Timewise Moisturizer Renewing Gel Mask yang uols boleh pakai untuk tidur.. . Ni adalah KUNCI KELEMBAPAN kulit tau.. . Apa yang bestnyeee gel mask Mask Mary Kay ?? . 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori . 💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃 . 💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensitif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih . 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut . 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak. . 💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau !! . Tidur dgn senyuman..bangun hati girang...kulit licin dan lembut 💕 . 0178776470 Syaa BC Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Apa ni pink2 ni? Haa ni la blusher.. Dulu tak suka pakai blusher..sekarang terlebih suka pulak sbb tanpa blusher muka tak nmpk berseri..😁 . Calit sikit je..produk ni diperbuat dr mineral semulajadi..sikit pun dah nampak wow 😚 . 🌸Mineral Cheek Duo Color🌸 🍉RIPE WATERMELON🍉 👜Blusher yang mempunyai warna yang pigmented. 👜Wrna pink yang memukau. 👜Diperbuat dari mineral dan bahan semula jadi. 👜Mempunyai highlight pearl yang brkilau dpt menyerlahkan lg pipi anda ditmbah dgn blusher matte yang sgt digemari wanita skrg.. . Nak simple, tapi nampak cantik..pakai Makeup from Mary Kay..jimat poket tak payah nak beli tiap tahun 😍 . 0178776470 Syahira Bc Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Breakout? Kering ? Minyak ? Jerawat batu banyak? Bertukar kepasa skincare yang selamat jom.. . Ni ha..Botanical Effects Skincare..ada 3 jenis untuk 🌟Kulit Kering 🌟Kulit Normal 🌟Kulit Berminyak . Semua dah tersedia..jom dapatkan consultation.. baru awak tau apa punca masalah kulit awak tu..😙 Tak payah pening2..syaa akan guide smpai skin pulih..dan tak risau sbb comfirm2 skincare yg tepat dgn masalah kulit awak..😍 . FREE CONSULTATION FREE SAMPLE FREE SKINCARE SESSION FREE GIFT . Semua dah ada..tinggal bertindak je..hehe..bulan ni Promo Botanical Effects Skincare ni.. . Whatsapp 0178776470 Syahira BC Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Cik Primer! 😚 . Hai ladies..before u makeup..makesure apply FOUNDATION PRIMER SPF15 by Mary Kay ni utk mekap tahan lama..lindungi kulit dr UV serta lindungi pori kita dr masuk habuk dan debu.. . Item wajib sbgai base makeup 😘 kena try sbb kalau takde primer ni korang sangat rugi 😣 . Whatsapp syaa untuk tau lebih detail primer ni 0178776470 . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Hai Afternoon! 😘 Tadi g keje pakai makeup tak? Nipis2 pun npak cunz kan..hehe..tapi jngan lupa sapu Mary Kay Foundation Primer SPF15.. . Tujuan nya supaya makeup korang tahan lama dan nampak flawless...serius tau..sbb kalau tak pakai primer, makeup nampak capuk2..bedak korang pakai crack..emm..nk ke sampai ke ptg camtu😣 dan ada juga perlindungan matahari tau...menarik 🤗 . Primer ni best sangat..sbb kulit rasa licin jee...nak apply makeup senang 😍 . Try dulu pun boleh..jom sembang2 set masa..syaa nak bagi try free je ni...pakai la korangg nak g mana pun 😍 . BC Syahira 0178776470 . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Eee tengok pun seram 😣 bibir kering , hitam dan kusam? Lapisan kulit bibir kita sgt2 sensitif..sbb tu boleh kering.. Meh syaa kenal kan the best solution utk rawat bibir supaya tak kering dan kusam lg.. . Mary Kay Satin Lip Spa 💕 . Menikmati kesegaran bibir seperti belaian spa bila-bila masa dan di mana sahaja. Suka kan? 😍😍 . 🐯Satin Lips@Shea Sugar Scrub 👄Membantu menggelupas secara lembut untuk melembut ,menghalus dan megilatkan bibir . 🐯Satin Lips@Shea Butter Balm 👄Memberi kelembapan bibir secara mendalam dan meninggalkan rasa segar. 😍 . Fakta SHEA yang kita perlu tahu.. 😉 💋Ia melindungi ,memperkaya dan melembutkan kulit. 💋Shea mengandungi OMEGA-3S yang kaya 💋OMEGA-3S membantu mengekalkan kelembapan kulit . Senang kata BYE2 KULIT KERING 😄 Ramai yg dah try suka sgt lip spa Mary Kay ni sbb nye kalau pakai lipstik nampak merekah2 bibir tu..lipstik pun nmpk tak lawa..lepas scrub 2 minit, kulit2 mati tu hilang..nak apply lipstik cantikk je..😍 senang nak bawa kemana2..boring2 boleh scrub bibir..rasanya pun manis..yelah sugar mana tak manis kan! Haha . Boleh dijadikan bestfriend..tak caye? Jom try 😁Wasep syaa meh 😘 . www.wasap.my/+6078776470 💕Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Lawo idok???? 😍 Mary Kay Baked Cheek Powder Blusher . LIMITED EDITION..hanya bulan ni shj 😘 Untuk harian agar nampak manis2 , mesti lah kena pakai blusher kat pipi tu.. senyum pun comel je.. Jangan risau, blusher ni sangat soft warna nya..nampak natural 😍 . ✅Boleh menaikkan pipi yang jatuh ✅Menjadikan wajah segar dan bermaya ✅Blusher + highlighter 2 in 1 ✅Menjadikan pipi glowing n shinning ✅Warna sangat tahan lama ✅Tahan berbulan2 penggunaan ✅Mudah dibawa kemana2 . Woww awesome kan? Rugi nya la kalau takde ni..dah la tahan lama..warna nya cantik pulak tu..geram je.. Nak raya ni..grab satu koleksi Mary Kay jom 😍 0178776470 Syahira Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Baiklah, rutin penjagaan harian sebelum makeup..kalau tak makeup pun, ini lah item2 wajib yg mesti kena letak kat muka setiap hari..jatuh cinta sgt ni! ❤ ofcourse.. Timewise Miracle Set...my faveret😙 . 🌼TIMEWISE CLEANSER 3IN1 🌼TIMEWISE SOFTENER 🌼TIMEWISE AGE FIGHTING MOISTURIZER 🌼TIMEWISE DAY SOLUTION SPF35 🌼OIL FREE HYDRATING GEL . Kesemua adalah sgt penting..membantu satu sama lain..untuk melawan penuaan..supaya kekal muda dan cantik walaupun dah tua nanti..😍 siapa je taknak nampak muda..semua tu idaman semua wanita kan? Jelita..awet muda..so apa tunggu lagi..taknak ke merawat dari skrg? Raya nak dekat ni..hehehe 😁 . Whatsapp 0178776470 Syahira BC Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Semalam COD customer..yang ada masalah mata geleber dan berkedut yang sgt ketara..jadi syaa sarankan pakai Timewise Repair Volu Firm Renewal Eye Cream untuk . ✅tegang kan balik mata ✅hilangkan garis2 kedutan dengan lebih effective ✅ada pengurut yg boleh merangsang peredaran mikro apabila diurut lembut dikawasan mata ✅bagi lembapan pada mata 12 jam ✅boleh hilangkan eyebag TERBAIK! . Lips Scrub untuk cantikkan bibir bila pakai lipstick katanya..sbb masa skincare class, cust ni sangat suka dengan lipscrub..katanya . ✅bibir jadi licin ✅kulit kering dah takde ✅pakai lipstick tak merekah2 ✅Rasanya manis can nak makan wah..😍 mmg hebat semua fungsi2 yg ada pd Mary Kay..syaa lagi sukaa sbb dapat bantu happykan dia.. . Siapa nak try product, bagitau je..syaa bagi korang try...tak rugi pun try..Free je pun 😍😙 Whatsapp syaa 0178776470 Syahira, BC Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Botanical Effects Skincare Ada 3 jenis..Terdiri daripada . BE Formula 1 (dry skin) BE Formula 2 (Normal) BE Formula 3 (Oily) . Kebaikan Botanical Effect . 🌼 Menyihatkan Kulit 🌼Regimen penjagaan kulit yang mudah & senang 🌼 Tidak menimbulkan alahan kerana berasaskan tumbuhan 🌼Tiada pewarna sintetik 🌼 Juga Tanpa Bau. 🌼Sesuai untuk kulit sensitif . Dah nak raya, lagi berapa bulan je..kulit dah betul2 sihat belum tu? Rawat sekarang..syaa akan bantu.. . FREE CONSULTATION FREE SKINCARE CLASS . whatsapp 0178776470 Syahira Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Rahsia kulit lebih muda dari usia 😍 Ni adalah rutin skincare syaa setiap hari! Dan set ini juga lah yang buat syaa jatuh cinta n taknak pandang lain dah.. . Kalau tak dulu selalu keluar masuk Farmasi sbb nak cari skincare yang sesuai..Everymonth..bertukar2 produk..pantang viral la orang kata..haha.. . Tapi lepas jumpa Mary Kay..langsung dah tak cari lain..sbb apa yang kita nak Mary Kay ada..setiap masalah kulit kita ni, Mary Kay dah sediakan skincare yg sesuai..tambahan pula ada yang guide kita dari awal smpai la betul2skin jadi cantik..kalau dulu ada ke? Main beli jee betul? Kita diberi ilmu..kenapa terjadinya masalah kulit..dr tak tahu jd tahu...and tak sagka pun kadang2 selama ni masalah kulit kita berpunca dr history produk2 yg lepas.. . Wahh..hebat.. mana nak dapat ? Kita bagi Free session untuk skincare dan makeup..bg anda semua rasai produk Mary Kay..kita bagi Free consultation dan guide smpai anda dpt kan kulit yg diidam..kita juga memberi special gift utk vvip customer..kita juga memberi peluang kerja utk anda mendaptkan side income...tak ke seronok 😍 . Jom rawat kulit dari sekarang..nak raya dah ni..kukit still berminyak? Still kering n kusam? Whatsapp..i will guide u..😙 . Syahira 0178776470 Bc Mary Kay . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
Im your Beauty Consultant.. Jom merawat kulit secara sihat! MARY KAY product.. Saya bantu. 😁 . Whatsapp 0178776470 . #marykaymalaysia#marykaybeautyconsultant#beautyconsulantmarykay#ilovemarykay#mkmalaysia#botanicalproduct#spf#cccream#productbebaskimia#marykayoriginal#internationalproduct#halalproduct#halalskincare#bibirkering#skrubbibir#bibirhitam#lipspa#lipscare#lipstick#vitaminE#lipstickmarykay#moistlipstick#mattelipstick#skinvigoratemarykay#marykaypromo#masker#maskermarykay#foundationmarykay#primermarykay#flawlessface#marykaypromo
. Masalah kulit berkedut , garis² halus & kering di kawasan mata , boleh guna TIMEWISE FIRMING EYE CREAM MARY KAY ni . . . Fungsi eye cream ni adalah ; . ✅Menegangkan , mencerahkan , melembapkan dan membantu meminimumkan garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata . . ✅ Sangat powerful untuk mengurangkan dark circles serta kedutan di sekitar mata . . Woww 😍👍 . www.wasap.my/60199947933 Ilah , Mary Kay Beauty Consultant . #TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #firmingeyecream #eyecream #eyecare #produkpenjagaanmata #mataberkedut #garishalus #matakering #produkantipenuaan #antiagingproduct #sayajualprodukkecantikan #internationalproduct #top5skincarebrand
. Ada masalah 👇 ✅ Eyebag ? ✅ Mata bengkak ? ✅ Mata panda ? ✅ Mata sembab ? ✅ Mata penat ? . Jom pakai Indulge Soothing Eye Gel Mary Kay . . Kebaikan eye gel ni : 1. Menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata . . 2. Menenangkan rasa sakit mata akibat berjaga malam . . 3. Menyegarkan wajah yang nampak suram . . 4. Melembapkan kawasan mata . . 5. Mengandungi estrak teh hijau , yang terkenal dengan ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit . . Rasa sejuk je bila apply , best sangat 😍 . www.wasap.my/60199947933 Ilah , Mary Kay Beauty Consultant . #TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #indulgesoothingeyegel #eyegel #eyecare #produkpenjagaanmata #eyebag #matapanda #mataletih #tiredeyes #matasembab #matabengkak #sayajualprodukkecantikan #internationalproduct #top5skincarebrand
Formula subur dan langsing terkandung di dalam Gorgeous Juice . Antara kandungan dalam Gorgeous Juice: Collagen Placenta white Stem cell Vitamin c Diamond water Guava extract Bear berry Dates Delima Bee pollen Pearl powder Pueraria mirifica . . 1 box ada 25 sachet. Handy dan senang nak bawak gi travelling 😊 . Makan 25 hari berturut-turut. Gap 5 hari lepas tu boleh resume box seterusnya. . Kesan seawal 1 sachet je tau. Berbaloi sangat ❤ . .info lanjut boleh whatsapp 👇👇👇👇👇👇👇👇 .http://www.wasap.my/+601151192966 . #internationalproduct #malaysiaproduct #makeupfoundation #mervefoundation #fullcoveragefoundation #mervecosmetic #thebeautyspells #gorgeousjuice #fairytearspotion #multivitaminprimerserum #malaysianmua #whitening #antiaging #superfruits #fairytaleprincess #merveillescosmetic #mervecosmetics #makeupartists #malaysianwomen #vistaalam #shahalam #fairytales #makeupsecrettrickskit #mervecosmetics #cinderevfa #unicorn #princess
Steel cut oats + Bananas + Blackberries + Goji berries + Shredded coconut • served in our natural CocoBowlz coconut bowl complimented with our hand crafted coconut palm spoon... . CocoBowlz coconut bowls are eco friendly and products of nature 🌱🌴😍 . Purchase your CocoBowlz ~ www.cocobowlz.com.au @cocobowlzau . . . #cocobowlz #cocobowls #brekky #fibre #SustainableProducts #EcoFriendlyProducts #VeganProduct #PlantBasedVegan #ThingsIWant #VeganEats #VeganLife🌱 #oats #bananas #berries #CoconutShell #CoconutProducts #CoconutLife #InternationalProduct #SmoothieBowl #acaibowls #HealthyBodyHealthyMind #holisticlifestyle #healthybodyhealthylife #WishList #IWantFood #BreakfastBowl #breakfasttime #NaturalProducts #NaturalFood #sustainabledesign
Be Ready For DanceFloor This Summer At Just 600 rupees . . . . EnTease Multi Viscose Dress . . . . . . Multi Colour Dress Fabricated with Viscose Length 36 Inches . . . Material :- Viscose Color:- Multi . . . . Available size :- M,L,XL,XXL,4XL . . . DM For direct link or check my bio . . . . #fashionblogindia #wooplrxyou #wooplrinfluencer #stylish #fashion #fashionfreaks #summer #india #internationalproduct